Billeder fra lokalopvisning 2024

21-03-2024

En vellykket opvisningsweekend er overstået og du kan nu se alle billederne fra lokalopvisningen om lørdagen taget af fotograf Jesper Hahn her: https://otterupgymnasterne.dk/galleri

 

Læs mere

Støt din forening gennem Energi Fyn!

01-03-2023

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe til dit hjem.

Med en varmepumpe fra Energi Fyn får du både billig og bæredygtig varme året rundt, samtidig med at du støtter Otterup Gymnasterne.

Energi Fyn giver os nemlig 2 øre pr. kWh, du bruger - uden det koster dig ekstra på din elregning.

Vælg en varmepumpe fra Energi Fyn, så får vi endnu flere penge i støtte med din FynskSupport-aftale.

Læs mere her: https://www.energifyn.dk/privat/varmepumper/

Læs mere

Udlodning fra Otterupløbet!

30-09-2021

I fredags blev det flotte overskud fra Otterupløbet fordelt ud på de fire aktive foreninger ved løbet, herunder Otterup Gymnasterne. 

Et stort tak skal lyde til vores sponsor, Intersport Otterup, og alle de frivillige fra de fire foreninger, som hjalp til før, under og efter løbet!

Vi glæder os allerede til Otterupløbet i 2022!

 

Læs mere

65 år i gymnastikken

30-03-2021

I år er det 65 år siden, at Inge Sørensen begyndte sin gymnastikkarriere og vi vil ønske jubilaren tillykke og samtidig hylde Inges engagement og indsats.

Inge er i sin tid uddannet ved Ollerup som 18-årig og har siden været aktiv i flere lokalforeninger igennem tiden, bl.a. i Kølstrup, Grindløse, Skovdalen, Hasmark/Norup og OR-79. Igennem årene har Inge ledet gymnastik til både klaverspil, kassettebånd, CD og digitalt efterhånden som teknologien har udviklet sig. De sidste mange år har hun været en del af Otterup Gymnasterne (og tidligere OB&IK), hvor hun har gjort en stor indsats med Seniordamerne og Stolegymnastik M/K, samt altid været flittig hjælper ved foreningens arrangementer.

Inge er engageret og ansvarsbevidst og bruger meget tid på at forberede sig. Hun deltager trofast i foreningens møder, hvor hun er med til at præge foreningens tiltag og fremgang. Det sætter vi i bestyrelsen og blandt de resterende instruktører stor pris på!

Inge har i mange år deltaget i DGI’s Landstævner og er et velkendt ansigt i gymnastikken, hvor hun er anerkendt for hendes erfaring og kompetence. Desuden har Inge i flere år haft sommergymnastik med opvisninger i Allerup Gamle Have. Inge er meget vellidt og flere af hendes gymnaster følger hende i flere år på hendes forskellige hold.

I en del år har Inge fulgtes ad med Ellen Jørgensen, hvor de har ledet Stolegymnastik og Seniordamerne i tæt samarbejde. De har fulgtes ad til kurser, hvor de er ivrige efter at udvikle sig, trods de mange års erfaring i rygsækken! Inge og Ellen er vellidt blandt deres gymnaster og hygger om dem ved flere gange i løbet af sæsonen at arrangere kaffe-/kage-/smørrebrøds-sammenkomster i foreningens lokaler.

Inge har en stor passion for gymnastikken og en stor interesse i at bringe denne videre i familien. Hun er et forbillede for sine børn, børnebørn og oldebørn, som også i stor grad har interesse for gymnastik.

Vi vil sige stort TAK til Inge for hendes indsats og engagement i gymnastikken og tillykke med 65 års jubilæet. Vi glæder os igen til at se dig i gymnastikkens lokaler, når næste sæson starter!
De bedste hilsner fra Bestyrelsen, Otterup Gymnasterne

 

Læs mere

Uddeling af foreningens vandrefad og -pokaler

30-03-2021

Vandrefad

Foreningens vandrefad går i år til Anne Dorte Schaldemose for hendes engagement i foreningen og hurtige omstillingsparathed, da nedlukningen bl.a. ramte hendes Yoga-hold.

I første omgang delte Anne Dorte Yoga-holdene op og sendte live fra træningslokalet. Siden al fysisk aktivitet blev lukket ned for flere måneder siden har Anne Dorte fortsat med virtuel træning, hvilket vi I bestyrelsen sætter stor pris på og anerkender Anne Dortes engagement og drivkraft. 

Ud over dette har Anne Dorte været en del af Otterup Gymnasterne i mange år. De sidste fire sæsoner har Anne Dorte instrueret i Yoga, hvor der fra medlemmernes side har været stor tilslutning, men hun også trænet på andre motionshold i foreningen siden 2011, samt taget en tørn i bestyrelsen over flere år. 

Desuden er Anne Dorte altid aktiv og giver gerne en hånd med til diverse arrangementer, som eksempelvis Open Gym og Otterupløb.

Anne Dortes indsats gennem den nuværende sæson, samt de sidste mange år ønsker vi i bestyrelsen at anerkende ved at overrække Otterup Gymnasternes vandrefad til hende.

5 års jubilæumspokal

Otterup Gymnasternes 5 års jubilæumspokal går denne sæson til Line Kjøller for hendes store engagement på flere af foreningens børnehold, samt hendes altid gode humør og imødekommenhed.

Line er i denne sæson både instruktør på Springdrenge 0.-2. kl. og Turbomix rytme og spring 3.-4. kl., samt hjælper på Springpiger 1.-2. kl. Line har været aktiv i foreningen i mange år, faktisk siden 2011, hvor hun startede som gymnast og nu har vi i flere haft glæde af Line som instruktør.

Line bliver beskrevet som en glad, imødekommende og hjælpsom træner, der har en positiv tilgang til tingene. Hun er springer gerne til og hjælper, når et hold mangler hænder og giver gerne en hånd med til foreningens arrangementer, fx Juletræsfest og Open Gym.

Line er god til at motivere de unge gymnaster og det afspejler sig i deres glæde ved hende. Hun er trofast over for sine medtrænere og kommer altid glad og engageret til træning.

Vi er i bestyrelsen meget glade for Lines store indsats og engagement i Otterup Gymnasterne, hvilket vi vil anerkende med foreningens 5 års jubilæumspokal.

10 års jubilæumspokal

Otterup Gymnasternes 10 års jubilæumspokal overrækkes denne sæson til trænerteamet på Juniormix for at holde humøret højt under nedlukningen og fortsætte træningen virtuelt. Trænerteamet på Juniormix består af Kristoffer Hansen, Oliver Top Mathiasen og Caroline Hansen

Juniormix startede sæson 20/21 godt ud med at have en næsten fordobling af tilmeldte gymnaster og det var tydeligt at mærke trænernes engagement og gymnasternes glæde ved trænerteamet.

Siden nedlukningen har Oliver og Caroline sendt live træning over Teams og oprettet en Instagram-profil med udfordringer og motiverende indhold. Siden det blev muligt at genoptage foreningsaktiviteter udendørs, har trænerteamet været kreative og vakse til at aktivere holdets gymnaster på hallens udendørsarealer. Trænerteamet har desuden valgt at forlænge sæsonen til juni og forhåbentlig kunne deltage i sommeropvisning.

Det er dejligt at se sådant engagement og viljestyrke hos vores unge instruktører, som samtidig også har mange år på bagen i foreningen. Det vil vi i bestyrelsen gerne anerkende ved at overrække foreningens 10 år jubilæumspokal til trænerteamet på Juniormix.

  

Læs mere

Otterup Gymnasterne modtager støtte fra DIF og DGI

10-02-2021

Vores gymnastikforening har i januar fået 50.000 kr. i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan vi nu se frem til flere nye redskaber til glæde for foreningens medlemmer. Redskaberne vil være med til forbedre kvaliteten af gymnastiktimerne i hallen, når vi atter kan komme i gang igen. Vi er i foreningen glade for at modtage støtte fra foreningspuljen igen i år og glæder os til at se pengene gøre gavn for instruktører og gymnaster. 

Bevillingen er søgt med baggrund i, at vi for nogle år siden flyttede foreningens aktiviteter til Otterup Idrætscenter. Her har vi med de optimerede træningsfaciliteter mulighed for at afvikle flere hold på samme tid. Det kræver en del redskaber at kunne opstille spændende og udfordrende springbaner i begge sale. Samtidig, er er også vigtigt, at vores springmateriel er opdateret, for at være en attraktiv forening, hvor vi kan fastholde vores dygtige og engagerede instruktører. Yderligere har foreningen været økonomisk udfordret i denne sæson grundet nedlukning af foreningens aktiviteter. 

Bevillingen har bidraget til et større samlet køb af redskaber, der består af airtrack, træplint, frimærker og saltoplint. Alle er redskaber, der har stået på instruktørernes ønskeliste.

Otterup Gymnasterne har modtaget bevillingen fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen, hvilket gøres via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk. Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider.

Læs mere

Corona-opdatering

29-01-2021

Al træning er aflyst til og med 28. februar 2021!

Som bekendt har vi pga. ministeriets restriktioner og det øgedes smittetryk været nødt til helt at lukke træningen for alle hold. Vi, som forening og bestyrelse, er lige som vores medlemmer rigtig kede af det og frustreret over ikke at kunne tilbyde gymnastiktræning for de vores medlemmer. Men vi er ikke herre over situationen og vi gør vores bedste for at tilpasse os situationen uden at have vished om, hvordan både den nære eller fjerne fremtid ser ud.

Vi ønsker at belyse, at vi hele tiden arbejder i kulissen for både at imødekomme restriktioner, instruktører og medlemmer.

Nedlukningen rammer foreningens økonomi hårdt, men vi ønsker også at imødekomme vores medlemmer og har derfor tidligere oplyst pr. e-mail til vores medlemmer, hvilke muligheder de har for deres indbetalte kontingent.

Forårsopvisninger 2021 aflyst - DGI Fyn arbejder på 1-2 sommeropvisninger!

Vi håber på jeres forståelse og beder jer henvende på otterupgymnasterne@gmail.com, hvis I skulle have nogle spørgsmål. 

Husk at spritte af, holde afstand og passe godt på hinaden!

De bedste hilsner
Bestyrelsen

Læs mere

Otterupbladet sommer 2020

01-07-2020

Næste omgang Otterupbladet er aflyst pga. Corona, men vores skribent har allerede været igang, så her kan I læse denne omgangs artikel.

Læs mere

Taler - opvisning marts 2020

30-05-2020

For godt 2 måneder siden skulle vi have afholdt vores årlige lokal- og DGI opvisning. Det blev i sidste øjeblik aflyst pga. den kritiske situation vi i landet befinder os i. 

Det gjorde ondt i vores gymnastikhjerter at måtte aflyse og Bestyrelsen fulgte nyhederne og pressemøderne tæt for at vurdere, hvad der var af muligheder, for at give vores instruktører, gymnaster og medlemmer en snert af den weekend, der skulle have markeret en festlig afslutning på sæson 2019/2020. Dog måtte vi afblæse det hele og sætte gymnastikken på standby.

Det betyder ikke, at alle forberedelserne og traditioner skal gå til spilde. Derfor vil vi her bringe et udpluk af formandens velkomsttale til lokalopvisningen, samt nogle ord om de frivillige, der har gjort en stor indsats og traditionen tro overtaget fad og pokaler.

Formandens velkomsttale

På vegne af Otterupgymnasterne vil jeg gerne byde rigtig hjertelig velkommen til Forårsopvisning 2020, som også er et jubilæum.  Det er 10. gang vi afholder opvisning i Otterup idrætscenter.

Velkommen til gymnaster, instruktører, hjælpetrænere samt til publikum.

Vi har i år 14 ud af vores 19 hold på gulvet. Udover de hold vi ser på gulvet i dag fra Otterup gymnasterne, har vi haft et hold motion og puls og styrke, et yoga hold, et Mannpower hold, et stolehold og et SMShold.

Vi har i år haft 485 medlemmer. Sæsonen har budt på forskellige aktiviteter så som Open Gym, juletræsfesten og hallen 50års jubilæum. Med god opbakning af glade gymnaster og deres familier.

I år har vi lavet vores program på et klappap, som er blevet sponseret af 11 lokale virksomheder.

Igen i år har der været salg af støttebeviser. Udtrækningen af præmier og hovedpræmie har vi valgt at gøre på forhånd, så kig forbi vores stand. Derfor er der ingen salg af støttebeviser i dag. Salget af støttebeviser går ubeskåret til nye redskaber samt dygtiggørelse af vores instruktører og hjælpetrænere. En stor tak skal lyde til alle vores sponsorer for præmier og til alle jer der køber støttebeviserne.

Men ingen forening uden støtte fra frivillige. Det være sig trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer, forældre, bedsteforældre og alle andre som i årets løb har givet en hånd med. I skal alle vide at det er en super indsats i har givet og det gør at foreningen består og er levende.

Kære gymnaster og publikum i kan nu se frem til en forrygende, farverig og festlig eftermiddag med foreningsgymnastik når det er allerbedst.

Rigtig hjertelig velkommen

Allan Lindstrøm modtager vandrefadet

Der er ingen tvivl om, at det i år er denne person, der fortjener at modtage Gymnastikkens vandrefad. Personen har med de mange kræfter han har lagt hos Otterup Gymnasterne i sæsonens løb, virkelig gjort et indtryk.

Allan, du er hjælpetræner på vores nye hold mini sms, er klar når andre hold mangler en ekstra hånd til træning. Du er en flittig hjælper til vores open gym om søndagen, som du selv siger ”det er helt forkert hvis du ikke lige har været forbi open gym”. Du står klar nå vi beslutter at der skal rykkes rundt i redskabsrummet eller til andre arrangementer. 

Allan, du er meget vellidt blandt dine gymnaster og holdkammerater. Du har vilje, energi og lyst til gymnastikken og det smitter af. Din store indsats hos Otterup Gymnasterne skal anerkendes og derfor modtager du, Allan i år gymnastikkens vandrefad.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.

Jan Hansen modtager 5 års pokal

Otterup gymnasternes 5 års pokal gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives 5 års pokalen til en instruktør, som har holdt en lang pause fra gymnastikken og vendte tilbage til Otterup gymnasterne i 2016.

Jan, du er hjælpetræner på teen junior og instruktør på vores nye hold, mini sms. Du er altid klar til at give en hånd med hvad enten det gælder open gym eller andre arrangementer i Otterup gymnasterne. Din lyst og vilje til gymnastik smitter af på dine gymnaster. 

Din ihærdighed og indsats skal belønnes, derfor modtager du, Jan Otterup gymnasternes 5 års jubilæumspokal.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.

Mette J. og Hanne C. modtager 10 års jubilæumspokal

I september 2019, havde Otterup gymnasterne 10års jubilæum. I den forbindelse valgte vi at få lavet en ny pokal, som gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives pokalen til et trænerteam, som har kæmpet med at få et nyt hold i foreningen på benene. 

Til trods for en svær start sidste sæson, lykkes det for Mette og Hanne at få Manpower holdet på benene med stor succes, så stor at der i denne sæson har været rift om pladserne på holdet.

Jeres tålmodighed og ihærdighed skal belønnes, derfor modtager i som de første Otterup gymnasterne 10års jubilæumspokal.

Tak for jeres indsats på hele foreningens vegne.

Modtagere af erindringsbægere: 

Ramsus Bagger, Oliver Top Mathiasen & Hanne Sørensen

Læs mere

Medaljer og pokaler 2020

12-04-2020

Over flere weekender i April stod bestyrelsesmedlem, Helle Nielsen, og hendes familie klar i indkørslen med støttebevis-gevinster, medaljer, pokaler, fad og erindringsbægre til alle vores dejlige medlemmer og gymnaster. 

Klik her og se billederne af gymnasterne og de heldige vindere!

  

 

Læs mere

Uddeling af holdbilleder, gevinster og medaljer

01-04-2020

Da vi desværre måtte stoppe vores sæson meget pludseligt grundet COVID-19,
fik vi ikke mulighed for at udlevere holdbilleder, støttebevisgevinster og medaljer.

I den forbindelse er der nu fundet en løsning så I kan få jeres ting.

Det vil være muligt på følgende dage at hente gevinster, billeder og medaljer:

D. 4., 5. og 11. april kl. 13-16
Adresse: Lindegårdsvej 27, 5450 Otterup

Der vil blive stillet borde op i carporten, så det er her tingene kan hentes.

HUSK at tage hensyn til hinanden og hold afstand.

Vinderne på støttebeviserne er nr.

3  5  6  8  11  12  14  15  18  19  21  22  25  26  30  31  33  34  35  

36  38  40  45  50  51  53  54  57  59  60  64  72  74  75 76  77  78  

79  80  81  82  83  84  88  89  90  91  92  93  96  97  98  99  100  

101  104  105  108  109  110  111  113  114  120  121  123  124  125  126.

Vinderne af hovedpræmierne er nr. 20 og 117

Til dem der skal have medaljer vil det være fint, hvis i er med ved afhentning,
så vil der blive taget billeder af jer, der vil blive lagt i vores galleri for sæson 19/20.

Husk gerne jeres støttebeviser ved udlevering.

Stort tillykke til alle!
Hilsen Bestyrelsen

Læs mere

OBS! BEGGE OPVISNINGER ER NU AFLYST I WEEKENDEN!

01-03-2020

Vi har fulgt situationen tæt og føler ikke, at det er forsvarligt fortsat at gennemføre lørdagens opvisning. Derfor er det med stor ærgrelse, at vi må aflyse lørdagens program.

Der er ingen alternative løsninger på bordet lige nu, men vi håber på at lave en eller anden erstatning på et senere tidspunkt.

Angående de der skulle gave 5, 10 og 15 års medaljer, kommer der nærmere besked snarrest.

Mht. lodtrækning af støttebevis-gevinster, vil denne foregå over Facebook, hvor vi annoncerer vindere og mulighed for afhentning.

Sidst opdateret d. 11.3.2020 kl. 16:22

Læs mere

Otterup Gymnasterne får støtte til nye redskaber

01-01-2020

Otterup Gymnasterne har fået en 75.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har vi kunne forbedre kvaliteten og mængden af vores redskaber til fordel for alle vores medlemmer. Med dette kan vi forbedre træningerne og gymnasterne og imødekomme de mange nye medlemmer i foreningen. 

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Otterup Gymnasterne har modtaget bevillingen fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. 

Kontakt:
Otterup Gymnasterne
Formand, Pia Holm 
otterupgymnasterne@gmail.com
 
DIF og DGI's foreningspulje:
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj
taa@dif.dk / 4326 2173

 

Læs mere

8000 kr. til Otterup Gymnasterne!

30-09-2019

Otterup Gymnasternes ungdomsafdeling har, som én af fire foreninger, modtaget 8000 kr. fra overskuddet fra Otterupløbet 2019!

Foreningerne har stillet hjælpere til rådighed og hjulpet med arrangering, samt afvikling af løbet.

Vi håber at se jer til løbet igen i 2020. 

 

Læs mere

Generalforsamling 2019

30-10-2019

En trofast skare mødte op til generalforsamlingen og godkendte formandens beretning og kasserens fremlæggelse af regnskabet. Der kom gode input til regnskabet og der var tilfredshed med, at der i regnskabsåret er investeret massivt i redskaber. Camilla Lykke Madsen blev valgt som suppleant. Der skal lyde en stor tak til Cecilie Mathiasen for en stor indsats i bestyrelsen.

Bestyrelsen blev konstitueret således:

Formand: Pia Parsberg Holm

Kasserer: Lotte Pedersen

Medlemmer: Helle Nielsen, Inge Jørgensen, Helle Lindstrøm, Anne Nygaard Høyer og Jette Damtoft

Suppleanter: Camilla Lykke Madsen, Amalie Margrethe Mogensen og Hanne Korsholm

Læs mere

Aktivitetsdag!

25-08-2019

Vores årlige aktivitetsdag blev til en jubilæumsudgave med ballonklovn, ansigtsmaling, åbent sprintcenter, kage, popcorn og meget mere.

Vi fejrede Otterup Gymnasterne som i år har været selvstændig forening i 10 år.

Hertil havde Ellen Jørgensen skrevet en flot sang om de sidste 10 år i foreningen, som stolt blev sunget af foreningen og gæsterne på dagen, hvor solen stod højt over pladsen. 

Vi takker alle de fremmødte for en dejlig dag.

Se alle billederne fra dagen her.

Læs mere

Sommergymnastik

30-06-2019

Tirsdag d. 11. juni afsluttede vores seje sommergymnastikhold, deres sommertræninger med en festlig opvisning for familie og venner.

Tak til de mange seje gymnaster for en rigtig god opvisning og tak til vores Instruktører, der har stablet holdet på benene! 

Klik på billedet til højre for at se billeder fra opvisning og træning eller find dem under "Galleri". 

Vi ønsker alle en god sommer! 
På gensyn efter ferien, hvor vi står klar til at skyde en ny sæson igang!

Læs mere

Sæsonen lakker mod enden og det betyder opvisning!

01-02-2019

Kom og vær med til en weekend med massere af gymnastik og oplev Otterup Gymnasternes egne hold, samt en masse dygtige gæstehold fra de fynske foreninger og efterskoler i Otterup Idrætscenter d. 16. og 17. marts 2019

Læs mere

5000 kr. til Otterup Gymnasterne

30-09-2018

Otterup Gymnasternes ungdomsafdeling har, som en af fire foreninger, modtaget 5000 kr. fra overskuddet fra Otterupløbets jubilæumsløb🍀 

Foreningerne har stillet hjælpere til rådighed og hjulpet med arrangering af løbet 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️ 

Vi håber at se jer til løbet igen d. 28.09.2019!

Læs mere

TAK til DSV for sponsorat

01-01-2018

Tusind tak til DSV for sponsorat til køb af multitræner og tak til Anne-Mette Lørup Beske for at give os muligheden.

Vi er bare SÅ heldige!

Læs mere

Generalforsamling 2017

30-10-2017

En stor tak skal lyde til alle fremmødte for opbakning, sparring og input ved vores generalforsamling - så dejligt I er med os. I bestyrelsen blev der rokeret rundt og budt velkommen til friske nye kræfter og vi glæder os til at tage hul på et nyt spændende kapitel. Et stort tak skal lyde til Dorthe Mathiasen, Mette Jeppesen og Kate Kristiansen for det store arbejde I har lagt i vores bestyrelse. Samtidig velkommen til Lotte Pedersen, Anne Nygaard Høyer og Helle Lindstrøm.

Bestyrelsen blev konstitueret således:

Formand: Pia Parsberg Holm

Kasserer: Lotte Pedersen

Medlemmer: Helle Nielsen, Jette Damtoft, Hanne Korsholm, Anne Nygaard Høyer og Helle Lindstrøm

Suppleanter: Anne-Dorte Schaldemose, Helle Mogensen og Conny Hansen

Læs mere

Vi er bare SÅ heldige!

01-01-2017

12.500 kr. har vi modtaget fra Uffe, Karen og Otto Greve´s fond.

Et dejligt tilskud til den airkile vi længe har ønsket os.

Vi takker mange gange og håber både gymnaster og instruktører får rigtig meget glæde af vores nye redskab.

Læs mere

Generalforsamling 2016

30-10-2016

En stor tak skal lyde til alle de fremmødte for fantastisk opbakning, sparring og in-put ved vores generalforsamling - så dejligt at I er med os. I bestyrelsen blev der rokeret rundt, udvidet og budt velkommen til friske nye kræfter og vi glæder os til at tage hul på et nyt og spændende kapitel. Velkommen til: Hanne Korsholm, Jette Damtoft og Anne-Dorte Schaldemose.

Bestyrelsen blev konstitueret således:

Formand: Pia Parsberg Holm

Kasserer: Dorthe Mathiasen

Medlemmer: Helle Nielsen, Helle Mogensen, Jette Damtoft, Hanne Korsholm og Conny Hansen

Suppleanter: Kate Kristiansen, Mette Jeppesen og Anne-Dorte Schaldemose

Læs mere

Se vores nye introvideo

25-07-2016

Her ser du hvad vi laver i vores forening - og som du kan blive en del af - kom frisk 😊

Læs mere

Springdag på Bernstorffsminde Efterskole

10-06-2016

10. januar 2016 var Turbomix og Teen Junior holdene på en oplevelsesrig og lærerig springdag på Bernstorffsminde Efterskole.

62 Gymnaster og instruktører fik afprøvet en masse nye spring i det fantastiske nye springcenter på efterskolen.

Dagen bød både på sjov opvarmning og alverdens spring i springgrav, stortrampoliner og på fast track banen.
- se flere billeder fra dagen under galleri

Læs mere

Otterupløbet 2014

30-09-2014

Her ses de 5 seje børne-løbere - Oliver, Andreas, Maiken, Tobias og Peter - som alle kom i mål med flotte tider. Tak fordi I ville være med.
 

Læs mere

Multikursus 2014

06-09-2014

Alle instruktører, hjælpere, spire og bestyrelse var, efter indvielsen af vores nye fane, inviteret til multikursusdag på skolen fra tidlig morgen til sen aften. Alle var oplagte og der blev taget godt i mod vores gæsteinstruktører og der blev arbejdet flot med både springinstruktion, serie og time-opbygning og førstehjælp. Der blev "fyldt på" og vi blev så klar til at tage fat på en ny spændende sæson med masser af friske gymnaster. Dagen blev afsluttet med fællesspisning og hygge. Tusind tak til alle for en fantastisk dag!

Der var også teori på programmet - Og heldigvis også en masse sjov og ballade :-)

Læs mere

Indvielse af ny fane

06-09-2014

Det var med stor stolthed at vi d. 6 september kunne indvie vores nye fane skænket af Danmarkssamfundet. Traditionen tro skulle fanen indvies med at de 3 søm skulle "slåes i" og hertil havde vi indbudt formanden for Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalget Kurt Christensen, mangeårige instruktør Ellen Jørgensen og bestyrelsesmedlem Peter Jeppesen. Amalie Mogensen bar rank og stolt fanen og den til dagen komponerede sang blev sunget - Det kan vi kun være stolte af. Tak til alle der var mødt op. 

Ikke mange får mulighed for at være med til modtagelse og indvielse af en ny fane - vi er meget taknemmelige.

Se alle billederne under "Galleri".

Læs mere

Aktivitetsdag 2014

17-08-2014

Som noget nyt tyvstartede vi sæsonnen med en aktivitetsdag på Sletten Skole afd. Nordvest d. 17. august 2014, hvor alle var velkomne - både børn og voksne - gymnaster eller bare interesserede. Vi havde godt 100 besøgende og en rigtig hyggelig eftermiddag. Der var fuld af aktivitet både ude og inde og røgen svævede lifligt fra snobrødsbålet.

Vejret var med og os og rigtig mange kiggede forbi - det er bestemt ikke sidste gang vi tyvstarter sæsonnen.

Se alle billederne fra dagen her.

Læs mere

Ny fane til foreningen

15-06-2014

Det er med stor stolthed og ære, at vi nu kan sige at vi - Otterupgymnasterne - har vores helt egen fane. I forbindelse med foreningens 5 års jubilæum har vi ansøgt Danmarkssamfundet om en fane og var så priviligerede at få én tildelt. Det er en stor ære at modtage en fane og der følger rigtig mange traditioner og regler med. Fanen blev overrakt ved en meget højtidelig men også meget festlig dag i den fynske landsby.

Tak til Danmakssamfundet og til jer som var med til overrækkelsen d. 15. Juni i Den Fynske Landsby.

Se billeder fra dagen her.

Læs mere

Vores sponsorer