Taler - opvisning marts 2020

30-05-2020

For godt 2 måneder siden skulle vi have afholdt vores årlige lokal- og DGI opvisning. Det blev i sidste øjeblik aflyst pga. den kritiske situation vi i landet befinder os i. 

Det gjorde ondt i vores gymnastikhjerter at måtte aflyse og Bestyrelsen fulgte nyhederne og pressemøderne tæt for at vurdere, hvad der var af muligheder, for at give vores instruktører, gymnaster og medlemmer en snert af den weekend, der skulle have markeret en festlig afslutning på sæson 2019/2020. Dog måtte vi afblæse det hele og sætte gymnastikken på standby.

Det betyder ikke, at alle forberedelserne og traditioner skal gå til spilde. Derfor vil vi her bringe et udpluk af formandens velkomsttale til lokalopvisningen, samt nogle ord om de frivillige, der har gjort en stor indsats og traditionen tro overtaget fad og pokaler.

Formandens velkomsttale

På vegne af Otterupgymnasterne vil jeg gerne byde rigtig hjertelig velkommen til Forårsopvisning 2020, som også er et jubilæum.  Det er 10. gang vi afholder opvisning i Otterup idrætscenter.

Velkommen til gymnaster, instruktører, hjælpetrænere samt til publikum.

Vi har i år 14 ud af vores 19 hold på gulvet. Udover de hold vi ser på gulvet i dag fra Otterup gymnasterne, har vi haft et hold motion og puls og styrke, et yoga hold, et Mannpower hold, et stolehold og et SMShold.

Vi har i år haft 485 medlemmer. Sæsonen har budt på forskellige aktiviteter så som Open Gym, juletræsfesten og hallen 50års jubilæum. Med god opbakning af glade gymnaster og deres familier.

I år har vi lavet vores program på et klappap, som er blevet sponseret af 11 lokale virksomheder.

Igen i år har der været salg af støttebeviser. Udtrækningen af præmier og hovedpræmie har vi valgt at gøre på forhånd, så kig forbi vores stand. Derfor er der ingen salg af støttebeviser i dag. Salget af støttebeviser går ubeskåret til nye redskaber samt dygtiggørelse af vores instruktører og hjælpetrænere. En stor tak skal lyde til alle vores sponsorer for præmier og til alle jer der køber støttebeviserne.

Men ingen forening uden støtte fra frivillige. Det være sig trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer, forældre, bedsteforældre og alle andre som i årets løb har givet en hånd med. I skal alle vide at det er en super indsats i har givet og det gør at foreningen består og er levende.

Kære gymnaster og publikum i kan nu se frem til en forrygende, farverig og festlig eftermiddag med foreningsgymnastik når det er allerbedst.

Rigtig hjertelig velkommen

Allan Lindstrøm modtager vandrefadet

Der er ingen tvivl om, at det i år er denne person, der fortjener at modtage Gymnastikkens vandrefad. Personen har med de mange kræfter han har lagt hos Otterup Gymnasterne i sæsonens løb, virkelig gjort et indtryk.

Allan, du er hjælpetræner på vores nye hold mini sms, er klar når andre hold mangler en ekstra hånd til træning. Du er en flittig hjælper til vores open gym om søndagen, som du selv siger ”det er helt forkert hvis du ikke lige har været forbi open gym”. Du står klar nå vi beslutter at der skal rykkes rundt i redskabsrummet eller til andre arrangementer. 

Allan, du er meget vellidt blandt dine gymnaster og holdkammerater. Du har vilje, energi og lyst til gymnastikken og det smitter af. Din store indsats hos Otterup Gymnasterne skal anerkendes og derfor modtager du, Allan i år gymnastikkens vandrefad.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.

Jan Hansen modtager 5 års pokal

Otterup gymnasternes 5 års pokal gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives 5 års pokalen til en instruktør, som har holdt en lang pause fra gymnastikken og vendte tilbage til Otterup gymnasterne i 2016.

Jan, du er hjælpetræner på teen junior og instruktør på vores nye hold, mini sms. Du er altid klar til at give en hånd med hvad enten det gælder open gym eller andre arrangementer i Otterup gymnasterne. Din lyst og vilje til gymnastik smitter af på dine gymnaster. 

Din ihærdighed og indsats skal belønnes, derfor modtager du, Jan Otterup gymnasternes 5 års jubilæumspokal.

Tak for din indsats på hele foreningens vegne.

Mette J. og Hanne C. modtager 10 års jubilæumspokal

I september 2019, havde Otterup gymnasterne 10års jubilæum. I den forbindelse valgte vi at få lavet en ny pokal, som gives til en gymnast, instruktør eller frivillig i foreningen, som har udviser ekstra initiativ eller virke.

I år gives pokalen til et trænerteam, som har kæmpet med at få et nyt hold i foreningen på benene. 

Til trods for en svær start sidste sæson, lykkes det for Mette og Hanne at få Manpower holdet på benene med stor succes, så stor at der i denne sæson har været rift om pladserne på holdet.

Jeres tålmodighed og ihærdighed skal belønnes, derfor modtager i som de første Otterup gymnasterne 10års jubilæumspokal.

Tak for jeres indsats på hele foreningens vegne.

Modtagere af erindringsbægere: 

Ramsus Bagger, Oliver Top Mathiasen & Hanne Sørensen


Vores sponsorer